"Reflectie 2016"

19. dec, 2016

Beste lezers, 

Het einde jaar nadert inmiddels en graag wil ik het afgelopen jaar van mijn blog "De Dementos" reflecteren. 
Inmiddels staat het aantal unieke bezoekers op 🙂11.858 🙂. Ik had nooit gedacht dat het een succes zou worden. Het begon met een kort verhaal op mijn Facebook en daar kwamen best veel reacties op. Daarom ben ik voor mijn eigen lol begonnen met een aparte blog.

Omdat ik zag dat zoveel mensen mijn blog bekeken, wilde ik graag geld inzamelen voor mijn lieve bewoners voor de True Doors http://www.dedementos.nl/428220009 via een Crowdfunding actie. 

Helaas heeft dit niets opgeleverd, maar het hoofddoel van mijn blog was om mijn ervaringen te delen en hopelijk heeft u tot nu toe genoten van de verhalen van "De Dementos." 

Achter de schermen ben ik wel aan de slag gegaan en dit heeft geresulteerd dat vorige week 18 True Doors zijn geplaatst bij "De Dementos". 

Met dank aan de Vrienden Stichting Zonnehuis Amstelland die de helft heeft betaald alsmede 2 fantastische bedrijven die vooransog anoniem wensen te blijven. De zorg engel, zie mijn andere blog, http://www.dedementos.nl/432340024, heeft ervoor gezorgd dat nog een extra afdeling ook deze mooie True Doors heeft gekregen. 

Nu zijn de overige 2 afdelingen natuurlijk een beetje jaloers, want zij willen ook zulke mooie deuren. Mocht u ons doel willen steunen om de overige 2 afdelingen ook te voorzien van deze TrueDoors, elke gift is meer dan welkom!

Graag o.v.v. "Renovatie Juliana" en uw contactgegevens indien wij u een bedank brief mogen sturen. Tevens heeft deze stichting een ANBI status.
Stichting Zonnehuisgroep Amstelland, AMSTELVEEN
IBAN: NL12 INGB 0687113369

U kunt ons ook steunen om via onderstaande link uw kerst inkopen te doen bij bol.com.

Ik ben een partner programma opgestart met Bol.com. Indien u een produkt koopt bij bol.com zal het volledige commissie percentage naar "De Dementos" gaan, natuurlijk zonder dat de verkoopprijs aan u stijgt. 

https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=45181&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fm%2Fvoordeel%2Fkerstcadeau%2Findex.html%3Fpromo%3Dmain_900_flashbanner_A1_1_hohohogekortingen%23cat%3Dn_922&name=Kerst%202016&subid=Kerst%202016

Zodra wij de TrueDoors hebben gerealiseerd voor de overige 2 afdelingen, gaan wij verder geld inzamelen voor renovatie van de afdelingen. 

Daarom treft u nu ook in het vervolg bij elke blog een link aan van bol.com. 

Ik wens u alvast fijne feestdagen toe en de beste wensen voor 2017.
Hartelijk dank voor uw bezoek en ik hoop dat u "De Dementos" blijft volgen!

🙂

Met vriendelijke groet, 

Shosha Melkman


PS Mocht u nog suggesties hebben voor de site & fondsenwerving, dan hoor ik dit natuurlijk graag. Mijn e-mail adres is: shosha.melkman@dedementos.nl 

De teksten moet ik nog eens kritisch bekijken op typo's en lay-out, maar zodra ik wat meer tijd heb, ga ik dit doen.