1. feb, 2017

Tekst

Vandaag is de eerste voucher van de Loogman Carwash Support Actie uitgereikt aan de burgemeester van Amstelveen mevrouw Van ’t Veld.

 

 

 




De opbrengst zal worden besteed aan het organiseren van activiteiten voor de bewoners van verpleegtehuis het Zonnehuis in Amstelveen. Deze locatie biedt verpleging (langdurige zorg), revalidatie en palliatieve zorg aan mensen die lichamelijke zorg nodig hebben en mensen met dementie.

De heer Groot, regiomanager van Zonnehuis Groep Amstelland, opende de feestelijke lancering met koffie en gebak. Vervolgens werd het woord gegeven aan één van de bewoners van het Zonnehuis in Amstelveen. De heer Beijer opende zijn toespraak met: “Ik heb begrepen dat ik het kort moet houden burgemeester, want u heeft niet veel tijd. Nu moet ik zeggen, ik heb ook niet veel tijd, want mijn omelet is op mij aan het wachten.”

Mevrouw van ’t Veld sprak warme woorden over de zorg en over het initiatief van een vrijwilliger van het Zonnehuis Amstelveen om deze actie op te starten. Ook wees de burgemeester op dat in de samenleving meer dient te worden gekeken naar de positieve dingen die er zijn en mensen met elkaar verbinden.

Tevens was het Zonnehuis Amstelveen zeer verheugd om de tweede voucher uit te reiken aan mevrouw Van Egmond, directeur van Ondernemingsvereniging Amstelveen, waar circa 250 lokale bedrijven aan zijn verbonden. De actie wordt van harte ondersteund en is reeds aangekondigd bij alle leden.

Van 1 februari 2017 t/m 1 april 2017 is het mogelijk om 7 dagen in de week, van 09:00 uur tot 17:00 uur, vouchers te kopen bij de receptie van het Zonnehuis in Amstelveen voor een autowasbeurt bij alle vestigingen van Loogman Car Wash. De voucher kost € 11,50 (in plaats van € 14,50), waarvan de helft ten goede komt aan het Zonnehuis Amstelveen en is 1 jaar geldig na aanschaf.

Indien men meer dan 10 vouchers wenst aan te kopen, verzoeken wij vriendelijk om contact op te nemen via servicepunt@zhga.nl.

Zonnehuis Amstelveen, Groenelaan 7, 1186 AA, Amstelveen